Styrelsen

Det är vi som är Raison d'êtres styrelse för verksamhetsåret 2021. Vi ser till att föreningen sköts som den ska och ser till att vi kommer ut på konvent, ordnar event, och främjar den japanska karaokens varande i Sverige!

Maria Pohjanvuori har inte bara styrelsens mest svårstavade efternamn, hon är även yngst i den och till råga på allt dess ordförande. För närvarande pluggar hon engelska på Göteborgs Universitet och får enligt egen utsago förvånansvärt höga betyg. Hon är dessutom huvudansvarig för Hikari-kai, Confusions nördiga tisdagsträffar i Göteborg som Raison d'être har ett nära samarbete med.
Tre favoritlåtar att sjunga: Kimi = Hana från Junjou Romantica, Makka na Chikai från Busou Renkin och Sorairo Days från Tengen Toppa Gurren Lagann.

Sten Magnus von Goës Karlström, sedan tidigt 2000-tal kallad Kenny, höll i ordförandeklubban 2017 men är nu viceordförande och Raison d'êtres ständige karaoketomte. Han har hand om majoriteten av Raison d'êtres mjukvara - hemsidan, karaokedatabasen och karaokelistan är det han som sköter om och ser till att de är så bra som de kan bli. Är magisterutbildad journalist, filmar ett och annat, spelar gärna TV-spel, ägnar sig åt speedrunning och skriver One Piece-fanfiction.
Tre favoritlåtar att sjunga: On Your Mark av Chage & Aska, Zero från Final Fantasy Type-0 och Sanjou!! Ginyu Tokusentai från Dragon Ball Kai.

Melinda Lundquister, även känd som Mikochan, är i egenskap av kassör ansvarig för (förstås) Raison d'êtres ekonomi.
Tre favoritlåtar att sjunga: ???

Angelica Carlund har etablerat sig själv som negolataknofelet (eller bara Jälica) och är Raison d'êtres Instagramansvarige. Hon arbetar på Science Fiction-bokhandelns café i Göteborg, är lokalt inblandad i NaNoWriMo och läser många olika typer av litteratur - däribland fantasy, fanfiction och manga, men tar gärna upp annat som faller henne i smaken.
Tre favoritlåtar att sjunga: merrow -sin- av Misaruka, True Light från D.N.Angel och Prince av Versailles.

Naemi Jönsson, mer känd som Nea-chan, var Raison d'êtres ordförande 2018 och sitter nu som ledamot. Förutom det så har hon hand om den tekniska utrustningen. Hon har gått på Chalmers, och arbetar nu för tiden med att hitta och döda buggar i mjukvara för bilar, så att de fungerar som de ska. Ser gärna på animé om tiden räcker till och är oftast den som tillhandahåller flyktbilen när Raison d'être drar ut på fuffens.
Tre favoritlåtar att sjunga: Moekette! Sera Fuku från Lucky Star, Love Shine från Dance Dance Revolution 8th Mix och Alla Flickor och Naruto av Yuna.

Comments are closed.