Styrelsen

Det är vi som är Raison d'êtres styrelse för verksamhetsåret 2018. Vi ser till att föreningen sköts som den ska och ser till att vi kommer ut på konvent och dylikt.

Naemi Jönsson, mer känd som Nea-chan, är Raison d'êtres nuvarande ordförande. Förutom det så har hon hand om den tekniska utrustningen. Hon har gått på Chalmers, och arbetar nu för tiden med att hitta och döda buggar i mjukvara för bilar, så att de fungerar som de ska. Ser gärna på animé om tiden räcker till och är oftast den som tillhandahåller flyktbilen när Raison d'être drar ut på fuffens.
Tre favoritlåtar att sjunga: Moekette! Sera Fuku från Lucky Star, Love Shine från Dance Dance Revolution 8th Mix och Alla Flickor och Naruto av Yuna.

Angelica Carlund har etablerat sig själv som negolataknofelet (eller bara Jälica) och är Raison d'êtres vice ordförande samt PR-teamets Instagramansvarige. Hon arbetar på Science Fiction-bokhandelns café i Göteborg, är lokalt inblandad i NaNoWriMo och läser många olika typer av litteratur - däribland fantasy, fanfiction och manga, men tar gärna upp annat som faller henne i smaken.
Tre favoritlåtar att sjunga: merrow -sin- av Misaruka, True Light från D.N.Angel och Prince av Versailles.

Melinda Lundquister, även känd som Mikochan, är i egenskap av kassör ansvarig för (förstås) Raison d'êtres ekonomi.
Tre favoritlåtar att sjunga: ???

Jin-Hong Cui, känd på internet som IrregularJinny, är Raison d'êtres nuvarande sekreterare och Twitteransvarige, har kontakter på alla möjliga ställen och har representerat föreningen på event i Amerika. Han ägnar sig regelbundet åt att livestreama spel, oftast speedruns och fightingspel. När han inte spelar själv agerar han även kommentator för samma slags spel.
Tre favoritlåtar att sjunga: ???

Sten Magnus von Goës Karlström, sedan tidigt 2000-tal kallad Kenny, är Raison d'êtres ständige karaoketomte. Han har hand om majoriteten av Raison d'êtres mjukvara - hemsidan, karaokedatabasen och karaokelistan är det han som sköter om och ser till att de är så bra som de kan bli. Är magisterutbildad journalist, filmar ett och annat, spelar gärna TV-spel, ägnar sig åt speedrunning och skriver One Piece-fanfiction.
Tre favoritlåtar att sjunga: On Your Mark av Chage & Aska, Zero från Final Fantasy Type-0 och Sanjou!! Ginyu Tokusentai från Dragon Ball Kai.

Hannah Berg kallar sig för natsunohana, styr över Raison d'êtres Facebook-sida och har styrelsens största intresse för K-pop. Till vardags arbetar hon med skuldsanering, för att hjälpa folk som har mycket skulder. Hon har ett stort språkintresse, innehar en kandidatexamen i japanska och pluggar koreanska på egen hand. Gillar både japanska och koreanska dramaserier, älskar K-popbandet BTS och spelar gärna spel som Zelda och Pokémon.
Tre favoritlåtar att sjunga: Clock Strikes av One OK Rock, Mikazuki av Ayaka och Every Heart av BoA.

Jens Eriksson brukar kallas för Jensling och är i egenskap av suppleant styrelsens nyaste medlem. Sedan 2010 är det inte många som sett honom med byxor på, då han oftast går klädd i kilt. Han nördar alla typer av spel utom MMOs och figurspel, och innehar för närvarande rekordet för flest låtar tidskodade under ett och samma konvent (satt på Närcon Höst 2017).
Tre favoritlåtar att sjunga: A Complete History of the Soviet Union av Pig with the Face of a Boy, Donald Where's Your Troosers av Andy Stewart och Hey There Cthulhu av Eben Brooks.

Maria Pohjanvuori har inte bara styrelsens mest svårstavade efternamn, hon är även suppleant och del av valberedningen för nästa års styrelse. För närvarande pluggar hon engelska på Göteborgs Universitet och får enligt egen utsago förvånansvärt höga betyg. Hon är dessutom huvudansvarig för Hikari-kai, Confusions nördiga tisdagsträffar i Göteborg som Raison d'être har ett nära samarbete med.
Tre favoritlåtar att sjunga: Kimi = Hana från Junjou Romantica, Makka na Chikai från Busou Renkin och Sorairo Days från Tengen Toppa Gurren Lagann.

Comments are closed.