Så gör du

Om du själv vill komma igång med att göra karaoke och få med dina favoritlåtar i listan så har du hittat helt rätt! Vi hjälper dig gärna - det är ju tack vare alla eldsjälar som själva suttit hemma och gjort karaoke som vi har kunnat få en så stor databas som vi har i dag.

Till att börja med behöver du förstås en låt du vill göra karaoke av, vilket vi tyvärr inte kan hjälpa dig att få tag på. Givetvis behöver du även texten.

Sedan behöver du det program vi använder oss av - KaraFun. Det, samt en rad andra program som kan vara behjälpliga i ditt karaokemakande, kan du hitta på vår verktygssida.

När du fått KaraFun Studio installerat och klart enligt medföljande instruktioner är det bara att sätta igång, och för det så vill vi hänvisa dig till vår väldigt utförliga och pedagogiska karaokeguide; Dr. KaraFun Studio. Har du väldigt bråttom finns det även en snabbguide, som bara går igenom de mest grundläggande grunderna.

Oavsett vilken guide du använder dig av, om du behövde någon guide alls, så hoppas vi att du når en punkt då du är färdig med din låt, och då är det dags att se till att vi får den! Instruktioner om hur du skickar in den hittas på - vad annars? - Skicka in-sidan.

Har du några frågor alls om något steg i den här processen så kan du antingen maila oss på karaoke@raisondetre.se, eller hälsa på i vår Discord-chatt. Vi svarar gärna på dina frågor!

Comments are closed.