Karaokestream

Raison d'être anordnar digitala karaokerum!

I dessa pandemitider vill vi gärna på något sätt ändå hålla igång våra aktiviteter, och därför kommer vi att hålla med karaokestreams på vår Discord!

För att delta i en sådan stream måste du givetvis först gå med i vår Discord-chatt, om du inte redan är med där.

Den textkanal som kommer användas till streamen är #open-events. När streamen är på väg att börja kommer detta meddelas i den kanalen, och då är det dags att ansluta till röstkanalen #karaoke. Se till att hålla din mikrofon tystad, då endast den ansvarige för streamen (som oftast kommer vara Kenny) ska höras i kanalen. Det är även i denna persons fönster i röstchatten karaoken kommer spelas.

Om du vill önska en låt från vår långa och fina karaokelista, skriv den i textkanalen så lägger vi till dig i kön. Önska endast en låt åt gången, du kan sedan önska en ny när din låt har spelats. För att även de som inte själva vill sjunga ska uppskatta så mycket musik som möjligt så kommer vi under streamen att köra versioner med bakgrundssång när det finns tillgängligt.

Vår första karaokestream är planerad att gå av stapeln lördagen 2020-07-11, och börja klockan 20:00. Denna första stream är öppen för allmänheten, framtida kan komma att kräva medlemskap i föreningen.

Håll också koll på vår eventkalender för att se när kommande streams planerats in!

Comments are closed.