Lista

Karaokedatabasen är lite av Raison d'êtres stolthet. Sedan föreningen bildades runt milennieskiftet så har den tack vare flera eldsjälar både inom och utom föreningen vuxit till sig mer och mer för varje år, och innehåller i dagsläget uppemot sisådär 5000 låtar. På vägen så har den inkorporerat karaokesamlingar från ett antal andra föreningar, efter att ha börjat som en databas med i princip uteslutande J-rock-karaoke - först så var det Mangakai som själva höll med animékaraoke men sedermera överlät sin databas till Raison d'être, och även en finsk föreningen vars namn har förpassats till de historiska arkiven skänkte ett antal låtar. Det kan ha sägas varit det som skapade grunden till dagens karaokelista, och på senare år så har speciellt vår sektion med östasiatisk musik fått sig ett rejält tillskott tack vare att de numera hädangångna K-pop-föreningarna Pecena Piperka och Feed Me Kpop överantvardat sina karaokesamlingar till oss.

Karaokedatabasen och därmed också karaokelistan uppdateras för närvarande med ojämna mellanrum, oftast när vi ska iväg på konvent.

Karaokelistan finns att läsa i stiligt PDF-format på både svenska och engelska, och i en mer basic plaintext-version, som kan vara lite enklare att göra textsökningar i. Den senare varianten är helt underordnad PDF-listan, och ska vara en exakt kopia av texten i den huvudsakliga listan, men om de två på något sätt skulle skilja sig åt så är det alltid PDF-listan som gäller.

 

PDF

English PDF

Plaintext

Uppdaterade 2024-04-04

 

(tycker du ändå att det saknas någon låt? Då har vi en guide just för dig så att du kan göra den låt du vill sjunga och skicka den till oss, så kommer den med i vår databas. Så får du vara med i att göra den ännu större och bättre!)

Comments are closed.